Dél-dunántúli Igazságügyi Szakértői Iroda Kft.


SZAKÉRTÉS     VAGYONÉRTÉKELÉS     ÉPÜLETFELMÉRÉS

A Dél-dunántúli Igazságügyi Szakértői Iroda Kft. munkatársai széles körben képesek segíteni szakkérdésének megválaszolásában. Jelen kép ízelítőt ad szakterületeinkből, mint például tartószerkezeti, azaz statikai szakkérdés, beruházási, kivitelezési kérdések, energetikai feladatok, tűzkárosult szerkezetek szakértése, felújítási lehetőségei, illetve akár anyagtani kérdésekben.

MAGUNKRÓL


A Dél-dunántúli Igazságügyi Szakértői Iroda Kft-t 2009-ben hoztuk létre.

A 9 bejegyzett igazságügyi szakértő azért hozta létre a Szakértői Irodát, mert felismerte, hogy nagy igény van az egyes szakterületek együttdolgozására.

Szakértői Irodánk létrehozásával az volt a célunk, hogy együttdolgozva szélesebb körben tudjunk segíteni a hatóságok, illetve magán ügyfeleink szakkérdéseinek megválaszolásában, problémáinak megoldásában.

Legtöbb esetben az igazságügyi szakértők egy szűk szakterülethez értenek, így egy komplex feladat átlátásához, megoldásához külső szakértőket kell bevonniuk.

Szakértői Irodánk létrehozásával az volt a célunk, hogy megkönnyítsük a kirendelő hatóságok, magán megbízók feladatát. Elég legyen egy céget megbízniuk, ahol a feladat megismerését követően a cégen belül egy eljáró szakértő irányításával azon szakértő kollégák vesznek részt a probléma megoldásában, akiknek az a szakterületük.

Az igazságügyi szakértők összefogásával létrejött Szakértői Iroda folyamatosan fejleszti műszer és szoftver parkját, hogy a lehető legmodernebb műszaki hátérrel láthassuk el szakértési, felmérési, diagnosztikai feladatainkat.

Cégünk adatai:


Cégjegyzékszám: 02-09-073845

Adószám: 14681352-2-02

Cégkapu elektronikus elérhetősége: 14681352

Névjegyzéki nyilvántartási szám: 010719
      (Igazságügyi Minisztérium által vezetett névjegyzék)

Bankszámlaszám: 10402427-50514949-56551010